SOLCELLER TIL LANDBRUKET

Få 10% rabatt på solcelleanlegg til landbruk

 
Tilbud solcelleanlegg | solceller | socellepanel
Selve installasjonen
Vi prosjekterer og installerer nøkkelferdige solcelleanlegg som produserer fornybar energi fra dag 1. Dersom du ønsker å utføre deler av installasjonen selv, er det også en mulighet, husk da at installasjonen skal godkjennes av sertifisert elektrosinstallatør før driftsettelse. I tillegg til at du kan velge den solpakken som passer best for ditt tak nedenfor, kan du også velge blant flere opsjoner som for eksempel energilager for bruk til back-up system ved strømbrudd. 

Velg din solpakke

Takk for at du har fylt inn skjemaet. All informasjon vil bli behandlet konfidensielt og vil ikke bli gitt til andre aktører enn Integrate Renewables AS. Etter at du har trykket SEND vil vi snart komme tilbake til deg med et uforpliktende tilbud basert på informasjonen du har fylt inn ovenfor. Dette kan ta mellom 1-5 virkedager. 

Referanseprosjekter solcelleanlegg til landbruk
Kvalitetsprodukter har gode garantier
Et solcelleanlegg skal tåle mye og leve lenge. Derfor har vi valgt produkter med høy kvalitet og som tåler norsk værforhold. Våre produkter har følgende garantier:
  • Solcellepaneler: 15 års produktgaranti og 25 års produksjonsgaranti.
  • Festesystem:​ 12 års garanti
  • Vekselretter: 5 år (kan forlenges)
 
Våre salgsbetingelser kan du finne her
Plusskundeordning og Innovasjon Norge støtte

Nå kan du produsere din egen grønne energi! Er anlegget tilknyttet nettet sendes den ubrukte elektrisiteten ut på strømnettet til gode for dine naboer, og du får betalt gjennom en plusskundeordning. Som vi selvfølgelig hjelper deg med. 

Du kan lese mer om støtteordningen HER.

Solceller kan se bra ut
Om du velger en integrert løsning eller om du heller ønsker å legge dem rett på taket så hjelper vi deg med løsninger på design. Solceller kan monteres på en estetisk måte slik at det ser bra ut!
Ting å ta hensyn til
Når du installerer et solanlegg er det mange hensyn som kan være verdt å sjekke ut. For eksempel kan det være noe som kaster skygge på området hvor du ønsker solceller eller kanskje kommunene har satt noen begrensninger på hvor det er tillatt å gjøre endringer på tak/fasade. Vi kan også hjelpe deg med dette.